Fizik Tedavi Uzmani Aksungur, Hasta Kabulüne Basladi

Fizik Tedavi Uzmani Aksungur, Hasta Kabulüne Basladi

Adiyaman’in Gölbasi Devlet Hastanesi’ne atamasi gerçeklesen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmani Dr. Selin Aksungur, hasta kabulüne basladi.

Saglik Bakanligi tarafindan 112. Dönem DHY atamasi ile Gölbasi Devlet Hastanesi’nde göreve baslayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmani Dr. Selin Aksungur, hasta kabulü yapiyor.

1993 Balikesir’de dünyaya gelen Fizik Tedavi Uzmani Dr. Selin Aksungur, 2017 yilinda Istanbul Üniversitesi Istanbul Tip Fakültesinden mezun oldu. Ilk olarak Bingöl Salhan Devlet Hastanesi’nde 2 ay pratisyen hekimlik görevinin ardindan 2018-2023 yilinda Istanbul Sultan 2. Abdulhamid Han Egitim Arastirma Hastanesi’nde (GATA) asistanlik egitimini tamamladi. 112. Dönem DHY ile Ekim ayi itibariyle Gölbasi Devlet Hastanesi’nde göreve basladi.

Kadrolarinin her geçen gün biraz daha güçlendigini belirten Gölbasi Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Engin Çatal, “Hastanemizde göreve baslayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmani Dr. Selin Aksugur’a görevinde basarilar dilerim. Göreve geldigimiz günden bu zamana kadar hastanemizde eksik olan uzman hekim kadromuzu her geçen gün artirmaya ve güçlendirmeye devam ediyoruz. Hastanemiz standartlarini en üst kaliteye getirmeye devam edecegiz ve ayni sekilde eksik olan branslarda ki hekimlerimizi de tamamlamaya devam edecegiz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile