Freni Patlayan Kamyon Apartmana Çarptı

Freni Patlayan Kamyon Apartmana Çarptı

Mecidiyeköy'de yokuş aşağı inerken freni patlayan kamyon, önce park halindeki iki araca, ardından da bir apartmana çarptı.

Kaza, Mecidiyeköy Gülbağ Mahallesi Karanfil Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ömer K. yönetimindeki 34 TU 1815 plakalı kamyon yokuş aşağı inerken, frenleri patladı. Hızla aşağı doğru inmeye başlayan kamyon, ilk olarak yol kenarında park halinde bulunan iki araca çarptı. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken, hızı kesilmeyen kamyon doğalgaz kutusuna ve 8 katlı Sinan Apartmanı’na çarparak durabildi. Kaza nedeniyle binanın giriş katında hasar oluşurken, apartmanda bulunanlar ise büyük korku yaşadı. Deprem olduğunu sanan apartman sakinleri, hemen dışarı koştu. Kazanın ardından olay yerine İGDAŞ ekipleri çağrılırken, kamyonun doğalgaz kutusuna çarpması nedeniyle sızıntı olma ihtimaline karşı, doğalgaz akışı kapatıldı.

Kamyonun çarptığı dairede oturan Gül Batmaz, temizlik yaparken kamyonu fark ettiğini belirterek, “Kamyonun bize doğru geldiğini gördüm. Camdan bağırdım ama duymadı. Daha sonra içeri girdi. Depremden de fena bir şeydi, çok korktuk” dedi.

Kamyon sürücüsü Ömer K. ise, aracın freni patlayınca durduramadığını ve sokağın sonunda çok sayıda kişi olduğu için binaya doğru gitmek zorunda kaldığını söyledi.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile