Futbol Antrenöründen Antrenmanda 12 Yasindaki Çocuga Dayak

Futbol Antrenöründen Antrenmanda 12 Yasindaki Çocuga Dayak

Konya’nin Eregli ilçesinde hali sahada maç sirasinda antrenörün 12 yasindaki ögrencisini dövmesi kameraya yansidi. Çocugun babasi sikayetçi olurken, ayni zamanda beden egitimi ögretmeni olan antrenör hakkinda idari sorusturma baslatildi.

Olay, 2 Eylül Cumartesi günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaz futbol okuluna giden 12 yasindaki S.E.G., eve geldiginde ailesine maç sirasinda ogluna faul yaptigi beden egitimi ögretmeni ve futbol okulu antrenörü H.A.’nin kendisini dövdügünü söyledi.

Olayi haber alan S.E.G.’nin babasi Ümit G., hali sahanin kamera kayitlarini izlediginde sok oldugunu, ögretmenin oglunu sorgusuz sualsiz dövdügünü ifade ederek, “Çocugum hoca ile sorun yasadik dedi.

Ben de ilk etapta ögretmeni hakli gördüm, acaba mi dedim. ’Videoyu izle baba, ondan sonra beni ara’ dedi.

Videoyu izledikten sonra elim ayagim bosaldi, titredim, hiçbir sey yapamadim. Ondan sonra hocayi aradim. Hoca ’Gelecegim’ dedi.

Geldi, görüstük. Ondan sonra da çocugumu hastaneye götürüp darp raporu aldim, oradan da emniyete sikayetçi oldum. Bir çocuk bu sekilde dövülmez. Tek istegim bu çocuklara bir daha böyle bir sey yapmasin, görevden alinmasini istiyorum” dedi.

Ümit G., sürecin takipçisi olacagini söyledi.



Antrenöründen dayak yiyen S.E.G. de ögretmeninin ogluyla ikili mücadeleye girdigini ve onu düsürdügünü anlatarak, “Sonra Halil hoca da, onun babasi geldi bana vurdu. Tokat atti, gözlügümün cami çikti yere düstü, onu aldim. Giderken benim enseme vurdu, yere düsürdü, tekmeledi” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile