Galatasaray'a  Şok Transfer! Galatasaray Son Dakika Transferi

Galatasaray'a Şok Transfer! Galatasaray Son Dakika Transferi

Galatasaray’a transfer haberinin yayılmasının ardından Mario Lemina en çok aratılan futbolcular arasına girmeyi başardı. Transfer haberini alan Galatasaray taraftarları başarılı futbolcu Mario Lemia kimdir? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Peki, başarılı futbolcu Mario Lemina kimdir? Mario Lemina yaşı kaç?

Galatasaray'da sözleşmeli olarak kısa süre forma giyen Mario Lemina'nın, uzun süre aradan sonra transfer haberi yankılandı. Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran transfer haberinin ardından sosyal medyanın gündemine Mario Lemina kimdir? sorusu geldi. Peki, Mario Lemina kaç yaşında? Mario Lemina evli mi?

Mario Lemina Kimdir?


Ünlü futbolcu Mario Rene Junior Lemina, 1 Eylül 1993 yılında dünyaya gelmiştir. Ön libero mevkisinde aktif bir şekilde oynayan Lemina, Gabonlu milli futbolcudur. Uzun süre Southampton'da kiralık futbolcu olarak rol alan Lemina, Premier League takımlarından olan Fulham'da forma gitmektedir. Peki, Mario Lemina kaç yaşında?

Galatasaray'a  Şok Transfer! Galatasaray Son Dakika Transferi

Mario Lemina Kaç Yaşında?


Galatasaray spor kulübüne transfer haberi gelen Mario Lemina, Mario Lemina kaç yaşında sorularının odağı olmuştur. Peki, Mario Lemina kaç yaşında? Ünlü futbolcu Mario Lemina 27 yaşındadır.

Mario Lemina Hangi Mevkide Oynuyor?


Mario Lemina ön libero mevkiinde aktif bir şekilde yer almaktadır.

Mario Lemina Nereli?


Genç ve başarılı futbolcu Mario Lemina Afrika kıtasında yer alan Gabon Cumhuriyeti vatandaşıdır.


Galatasaray'a  Şok Transfer! Galatasaray Son Dakika Transferi

Mario Lemina Oynadığı Takımlar


• Fulham

• Southampton

• Galatasaray

• Juventus

• Marsilya

• FC Lorient

• Lorient B

• FC Lorient U19

Mario Lemina bu takımlarda uzun ve kısa dönem olmak üzere pek çok kez yer aldıktan sonra şimdi de Galatasaray spor kulübüne transfer olmuştur. Daha önce kiralık olarak
Galatasaray spor kulübünde yer alan Mario Lemina  transfer haberi Galatasaray'ın duyurusunun ardından resmiyet kazanmıştır.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile