Gazipasa'da 7 Sürücüye 40 Bin TL Ceza

Gazipasa'da 7 Sürücüye 40 Bin TL Ceza

Antalya’nin Gazipasa ilçesinde trafik ekipleri tarafindan yapilan trafik ve asayis denetiminde sorgusu yapilan 75 araç ve 75 kisiden 7 araç sürücüsüne, farkli kural ihlallerinden toplamda 40 bin TL ceza yazildi.

Gazipasa Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirligi ve Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, ilçede trafik güvenligini ve asayisi saglamak amaciyla trafik ve asayis denetimlerine devam ediyor. Bu kapsamda; Istiklal Mahallesi Mehmet Oguz Bulvari üzerinde polis ekipleri tarafindan yapilan denetimlerde toplam 75 araç ve araçlarda bulunan toplam 75 sahsin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapildi.

Denetimler devam edecek

Denetimde, eksik evraki bulunan ve trafik kurallarina uymayarak trafigi tehlikeye sokan 7 araç sürücüsüne farkli kural ve ihlallerinden toplamda 40 bin TL idari para cezasi uygulandi. Öte yandan; GBT sorgusu yapilan 75 kiside ise herhangi bir olumsuzluga rastlanmadi. Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirligi ekipleri tarafindan sürücüler kurallara uymaya davet edilerek kask ve emniyet kemerinin önemi anlatildi. Ilçede meydana gelebilecek kazalarin en aza indirilmesi için ise denetimlerin devam edecegi aktarildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile