Gazipasa Kaymakami Altun Açiklamasi 'Uçaktaki 183 Yolcu Ve 8 Mürettebat Güvenle Tahliye Edildi, Yarali Yok'

Antalya’nin Gazipasa ilçesinde bulunan Gazipasa-Alanya Havalimaninda Corendon Havayollarina ait uçagin piste inisi sirasinda patlayan lastigiyle ilgili açiklama yapan Gazipasa Kaymakami Orhan Altun, uçaktaki 4’ü çocuk 188 yolcu ve 8 mürettebatin güvenle tahliye edildigini ve kimsenin yaralanmadigini söyledi.

Almanya’nin Köln sehrinden kalkan ve saat 10.40’ta Gazipasa’ya gelen uçagin inis yaparken lastik patlamasi sonucu sürüklenme yasadigini söyleyen Gazipasa Kaymakami Orhan Altun, "Su anda pistte sorun yok. Uçaktaki 4’ü çocuk 188 yolcu tahlil edildi, havalimanindan çikislari yapildi. Yarali yok, acil müdahale edilecek durum gerçeklesmemistir" dedi.

Bugün için pistte 12 uçus oldugunu ve bunlarin gerçeklestirilmeyecegini, seferlerin Antalya Havalimanina aktarildigini söyleyen Kaymakam Altun, söyle devam etti:

"Aksam 22.00’ye kadar uçagin çekilmesi çalismalari sürecek. Bunlar teknik konular, Bakanlik ve Antalya Havalimanindan yetkililerin gelmesi ile uçak pistten çekildikten sonra normal uçuslar baslayacak. Uçagin lastiginde ve jantinda tahribat vardi. Yarali oldugu haberleri dogru degil, acil müdahale gerektiren bir durum bile yasanmadi."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile