Gelibolu  Kaymakamına Veda Yemeği

Gelibolu Kaymakamına Veda Yemeği

Balıkesir’in Ayvalık ilçe Kaymakamlığı görevine atanan Gelibolu ilçe Kaymakamı Namık Kemal Nazlı onuruna veda yemeği düzenlendi.


Kafeterya restoranda gerçekleşen veda yemeğine Lapseki kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Gelibolu Belediye başkanı Mustafa Özacar, Evreşe Belde belediye başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, Kavakköy Belde belediye başkanı Necati Kopça, 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Yıldırım Güven, kurum amirleri, oda ve sivil toplum örgüt başkanları, köy muhtarları ve davetliler katıldı.

Kaymakam Nazlı’nın her koşulda eğitimin içinde eğitimden yana olan hal ve tavırlarıyla yol gösteren biri olduğunu belirten belediye başkanı Mustafa Özacar, ilçeye kattığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde kaymakam Nazlı’ya başarılar diledi ve gecenin anısına bir plaket verdi.

Kaymakam Namık Kemal Nazlı ise, Onuruna verilen veda yemeğine katılanlara teşekkür ederek “Zaman işler, zaman işlerken önemli olan bizim durmamamız. Bir şeyler yapmamız. Gittiğimiz ilçelerde bize mutluluk veren bir şeyler üretilmek insanlara faydalı olabilmektir. Biz sizlere faydalı olduğumuz sürece mutlu oluruz. Enerjimizi, gücümüzü, moralimizi, motivasyonumuzu yaptığımız hizmetlerden alırız. Birde hemşerilerimizin bir tatlı tebessümü çalışmaya daha da güç katar. Herkes genelde yöneticilerden gülümseme hal hatır sormasını bekler, halbuki bizlerde sizlerden bekleriz. Kalp kalbe karşıdır derler. Sizler bize sevgi ile bakarsanız, bizler o insanın sevgi ve muhabbetini görürüz. Böyle kutsal, tarihi değerleri çok olan bir yerde görev yapmaktan onur ve mutluluk duydum. Hakkı geçen herkes hakkını helal etsin” dedi.

Veda yemeğine katılan bazı daire müdürleri ile Evreşe belediye başkanı da Kaymakam Nazlı’ya gecenin anısına hatıra plaketi verdiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile