Gemlik'te Belediye Baskanligi Pinar Ve Eymen'e Emanet

Gemlik'te Belediye Baskanligi Pinar Ve Eymen'e Emanet

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin simgesi haline gelen çocuklarin makamlari vekâletinin teslimi töreni Gemlik Belediyesi’nde yapildi. Ilçenin 100. Yil ilkokulu ögrencilerinden Pinar Öz ve Eymen Özgel Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan’dan görevi bir günlügüne devraldi.

Baskan Pinar Öz, Gemlik Belediyesi’nin kirtasiye yardimiyla ögrencileri ekonomik bir yükten kurtardigini ifade ederken, bir diger baskan Eymel Özgel ise, kompost atiklarin gübreye dönüstürülmesinin toprak için ne kadar önemli oldugunu belirterek, bu atiklarin biran önce ekonomiye kazandirilmasi için gerekenin biran önce yapilmasi gerektigini belirtti.

Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, gençlerle her zaman gurur duyduklarini ifade ederek basladigi konusmasinda, “Bugün Belediye Baskanligi makamimizi 100. Yil ilkokulundan Pinar ve Eymen’e emanet ettim. Çocuklarimiz, Gemlik’te yaptigimiz çocuk parklarini begeni ile karsilarken, ögrencilerimize verdigimiz desteklerden memnun olmalari bizleri mutlu etti. Bugünün baskanlari, makam ziyaretinin ardindan Umurbey’deki laboratuvarimiz ve çocuk parklarini incelerken, bu parklarin daha da güzellesmesi için düsüncelerini ilettiler ve halk büfelerimizde satis yaptilar. Ilçesi ve ülkesinin gelecegi için güzel fikirlerini bizlere aktaran çocuklarimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarinda basarilar diliyorum. Ugur amcalari onlarin daha mutlu oldugu bir Gemlik’i ortaya çikartmak için çalismalarini araliksiz sürdürecek” dedi.

Konusmalarin ardindan 100. yil ilkokulu ögrencisi Eymen Özgel, kendi yaptigi Gemlik’te gün batimi tablosunu Baskan Sertaslan’a hediye etti. Makami devralan ögrenciler, Gemlik Belediyesi’nin Umurbey Mahallesi’nde bulunan laboratuvarini ve yapimi yeni biten çocuk parkini inceleyerek Halk Büfelerde vatandaslara satis yapti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile