Gençler Haliliye Belediyesiyle Üniversiteli Oluyor

Gençler Haliliye Belediyesiyle Üniversiteli Oluyor

Haliliye Belediyesi üniversiteye hazirlik kursu, kütüphane ve etüt merkezleriyle ögrencileri üniversiteye hazirliyor. Yaklasik 500 ögrencinin egitim faaliyetlerinden yararlandigi üniversiteye hazirlik kursu, gençleri hayallerine kavusturuyor.

Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in gençlige önem verilmesi yönündeki talimatlariyla ögrenciler gelecege daha emin adimlarla hazirlaniyor.

Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü bünyesindeki Ibrahim Tatlises Kültür Merkezi Kütüphanesi, üniversiteye hazirlik yaz kursu ve etüt merkezileriyle üniversite sinavina hazirlanan gençler, meslek sahibi oluyor. Burada sunulan imkanlarla sessiz ve nezih bir ortamda ders çalisma firsati bulan gençler, soru çözümleriyle eksik konularini tamamliyor. Alaninda uzman hocalar esliginde hem ders anlatimlarini dinleyen hem de soru çözümleriyle eksik konularini tamamlayan ögrenciler, gelecege emin adimlarla hazirlaniyor. Bu merkezlerde periyodik olarak yapilan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testiyle (TYT) de gençlere kendilerini deneme sansi veriliyor. Hem soru çözümleri hem de deneme sinavlariyla üniversite sinavina siki bir sekilde hazirlandiklarini ifade eden gençler, desteklerinden ötürü Baskan Mehmet Canpolat’a tesekkür ediyor. 2023 yilinda yaklasik 500 ögrencinin egitimden faydalandigi hazirlik kursunda ÖSYM formatinda yapilan deneme sinavlariyla heyecanlarini yendiklerini belirten ögrenciler, dershane hizmeti verilen hazirlik kursuyla hayallerine kavusmayi hedeflediklerini söylediler.

Kültür ve sosyal isler müdürlügü tarafindan yapilan açiklamada; hazirlik kursu ve kütüphaneler için kayitlarin devam ettigi aktarildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile