Genel Sekreter Nogay'a Veda Yemegi

Genel Sekreter Nogay'a Veda Yemegi

Malatya’da emekliye ayrilacak olan Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay için MASKI Genel Müdürü Mehmet Mert’in ev sahipliginde veda yemegi düzenlendi.

MASKI Genel Müdürlügü’nde organize edilen programda konusan MASKI Genel Müdürü Mehmet Mert, “Genel Sekterim ile birlikte çalisma firsati buldum. Sehrimize büyük hizmetler vermistir. Emeklerinden dolayi kendilerine tesekkür ediyorum” dedi.

Malatya Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay ise, “Bilerek veya bilmeyerek kimin kalbini kirdiysak, hakkinizi helal edin. Bu noktada belediyenin daha ileri gitmesi için can ve basla çalistiniz. Hele de bu depremde ayni sekilde ayni performansla çalistiniz. Bundan dolayi da sizlere mütesekkiriz. Benden yana da bütün haklarim helal olsun. MASKI gerçekten bir aile ortami içinde 13 ilçemize hizmet etmektedir. Bu birlik ve beraberliginizi bozmamanizi temenni ederim. Yaptiginiz is çok hassas bir is, çok mübarek bir is. Ondan dolayi da Rabb’im ayaklarinizi sabit kilsin. Size saglik ve huzur içerisinde nice ömürler diliyorum. Çok tesekkür ederim” diye konustu.

Malatya Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay’a yaptigi hizmetlerden dolayi MASKI Genel Müdürü Mehmet Mert tarafindan Türk Bayragi islemeli tablo ve plaket takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile