GES Projesini Yerinde Inceleyen Baskan Arslan; 'Söz Verdik Yapiyoruz'

GES Projesini Yerinde Inceleyen Baskan Arslan; 'Söz Verdik Yapiyoruz'

Çameli Belediyesi tarafindan yenilenebilir enerji kaynaklarinin kullanimina yönelik olarak hayata geçirilen Günes Enerji Santrali (GES) projelerinde çalismalar tüm hiziyla devam ediyor.



Söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerine isaret eden Çameli Belediye Baskani Cengiz Arssan, “Ilçemizde dogal kaynaklari enerjiye dönüstürüyoruz ve daha öncesinde GES-1 projemize ek olarak GES-2 projemizi hayata geçirdik. Bundan böyle Günes Enerjisi Santralinden Yillik Ortalama gelirimiz olan 7 milyon TL’yi 9 milyon TL’ye çikartiyoruz” dedi.



Devreye alinan GES-2 projesini yerinde inceleyen Baskan Arslan, “Seçimlerde söz verdik yapiyoruz artik icraat yapma zamani Günes Enerjisi Santrali 1 Projemizin ardindan 2. projemiz ve 3. Projemizi vatandaslarimiza söz vermistik su anda GES 1 Santralimizde yillik ortalama 7 milyon TL belediyemize ek gelir yapiyoruz. GES 2 Santralimizi de bugün itibariyle devreye aldik, 80 KW daha bir ilave yapmis olduk bu 80 KW ilavede de 7 milyonluk yillik gelirimizi 9 milyon TL’ye çikartip bu geliri de vatandaslarimiza hizmette kullanmaya devam edecegiz. Önümüzdeki günlerde hedefimiz GES 3 Santralimizle gelirimizi yillik hedefimiz olan 15 milyon TL’ye çikartmak. Biz söz verdik yapiyoruz, yapmaya devam edecegiz. Günes Enerjisi Santrali gibi söz verdigimiz Gençlik Merkezimizden Kültür Merkezimize, yapmis oldugumuz göletlerimize, mahallelerimizdeki sosyal tesislerimize kadar, ne söz verdiysek vatandasimiza, Belediyemizce yapilmasi gereken her türlü hizmeti yapip yolumuza kosarak devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile