Gökçeköy'e 2 Yeni HIS Göleti

Gökçeköy'e 2 Yeni HIS Göleti

Manisa Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Dairesi Baskanligi, Salihli’ye bagli Gökçeköy Mahallesi’nde 2 adet yeni HIS göletinin yapim çalismalarina basladi. Mahalle muhtari ve vatandaslar, çalismalar nedeniyle Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e ve ekibine tesekkür etti.

Manisa Büyüksehir Belediyesi, hayvan üreticilerinin yaz aylarinda oldukça ihtiyaç duydugu hayvan içme suyu (HIS) göleti yapim çalismalarina devam ediyor. Çalismalarini sürdüren Kirsal Hizmetler Dairesi Baskanligi ekipleri, Salihli’ye bagli Gökçeköy Mahallesi’nde 2 adet yeni HIS göletinin yapim çalismalarina basladi.

Çalismalar en kisa sürede tamamlanarak yeni sezonda üreticilerin hizmetine sunulacak.

“Baskan Ergün’e tesekkür”

Gökçeköy Mahallesi’ne yeni HIS göletlerinin kazandirilmasindan oldukça mutlu olduklarini belirten Mahalle Muhtari Süleyman Babacan, “Merada otlayan besi hayvanlarimiz özellikle yaz aylarinda daha fazla ihtiyaç duydugu su kaynagini bu göletlerden saglayacak. Çocuklugumuzun geçtigi mera arazilerinin kullanim amacina uygun olarak bu sekilde degerlendirilmesi bizi çok mutlu etti. Mahalle muhtari olarak ben ve vatandaslarim çok memnunuz. Allah Cengiz baskanimizdan ve emegi geçen herkesten razi olsun. Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün ve ekibine çalismalar için çok tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile