Gölbasi Kurban Satis Merkezinde Bayram Heyecani

Gölbasi Kurban Satis Merkezinde Bayram Heyecani

Vatandaslarin oldukça ilgi gösterdigi Gölbasi kurban satis ve kesim merkezinde vatandaslar kurbanliklarini kestirmeye devam ediyor.

Konya Yolu üzerinde bulunan kurban pazarinda Gölbasi Belediyesi tarafindan vatandaslarin küçükbas ve büyükbas kurbanliklarinin kesimi yapiliyor. Vatandaslarin oldukça ilgi gösterdigi kesim merkezinde Bayram öncesi Pazar alani her gün düzenli olarak ilaçlanirken, merkeze gelen hayvanlar veteriner ekipler tarafindan saglik kontrolünden geçiriliyor. Zabita ekipleri tarafindan alana yerlestirilen para sayma makinesi ile de muhtemel dolandiricilik olaylarinin önüne geçiliyor. Ayrica Gölbasi Belediyesi kurban yakalama timi ise alanda gün boyu nöbet tutuyor.

Bu çerçevede Bayram heyecani yasayan vatandaslara namazin ardindan çorba, çay, pogaça, su ikram edildi. Vatandaslarin günesten korunmasi için Gölbasi Belediyesi tarafindan çadirlar kuruldu. Gölbasi Belediye Baskani Yakup Odabasi, Kurban Bayrami dolayisiyla yayinladigi mesajinda, “Birlik, beraberlik, dayanisma ve paylasmanin en güzel örneklerini yasadigimiz Kurban Bayrami’na bir kez daha ulasmanin mutlulugunu yasiyoruz. Dini bayramlar, bizleri bir araya getiren, yardimlasmanin ve hosgörünün pekistigi en özel günlerdir. Bayramlarda ihtiyaç sahiplerini unutmamali, onlarin sofralarina bereket katmaliyiz. Bu mübarek günlerin basta Milletimiz ve Islam âlemi olmak üzere tüm dünyaya saglik, baris, huzur ve sevgi getirmesini diliyorum. Bayram tatili dolayisiyla yola çikacak vatandaslarimizin trafik kurallarina uymalarini ve tedbirli olmalarini önemle rica ediyorum. Kurban Bayramimizin hayirlara vesile olmasini temenni ediyor, tüm hemserilerimin Kurban Bayramini en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile