Gördes'te 8 Mahalleyi Sevindiren Yol Çalismasi

Gördes'te 8 Mahalleyi Sevindiren Yol Çalismasi

Manisa Büyüksehir Belediyesi, Gördes ilçesinde 8 mahalleyi birbirine baglayan 20 kilometrelik grup yolunda temel serme çalismalarini tamamladi. Kisa süre içerisinde asfaltlanarak yenilenecek olan yol; yas sebze ve meyve üretiminin yogun oldugu bölgedeki vatandaslari sevindirdi.

Kirsal kalkinma hedefleri dogrultusunda vatandaslarin her zaman yaninda olan Manisa Büyüksehir Belediyesi, Gördes ilçesinde yas sebze ve meyve üretiminin yogun oldugu bölgede; 20 kilometrelik güzergah üzerinde temel serme çalismalarini tamamladi. Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Yol Yapim, Bakim ve Onarim Dairesi Baskani Kurtulus Kuruçay, MHP Gördes Ilçe Baskani Abdürrazik Yonat, Gördes Muhtarlik Isleri Müdürü Mustafa Gün ile birlikte Gördes ilçesinde yapilan temel serme çalismalarini inceledi. Incelemeler sirasinda Büyüksehir heyetine bölge muhtarlari da eslik etti.

Yol Yapim, Bakim ve Onarim Dairesi Baskani Kurtulus Kuruçay, yol üzerinde yapilan incelemelerin ardindan açiklamalarda bulundu. Kuruçay, “Manisa Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi teknik ekibi olarak Gördes’teki yol yapim çalismalarini yerinde inceliyoruz. 20 kilometrelik güzergahin tüm altyapi çalismalarini tamamlamis bulunmaktayiz. Bu altyapi çalismalari kapsaminda yol genisletme, viraj alma, su geçisleri, alt temel ve temel çalismalari gerçeklestirildi.

Begel, Börez, Dutluca, Balaz, Efendili, Ogulduruk ve civar mahalleleri kapsayan 20 kilometrelik bir grup yolu üzerindeyiz. Burada muhtarlarimizi ziyaret edip yol hakkindaki görüslerini aldik. Önümüzdeki 10 günlük süre içerisinde kaplama yapacagimizin müjdesini vermeye geldik. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’ün selamlarini ilettik. En kisa zamanda yolun kaplamasini da bitirip, vatandaslarimizin hizmetine sunmayi amaçliyoruz. Simdiden hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanilsin” diye konustu.

Ogulduruk Mahallesi Muhtari Abdullah Dogru, “Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e bu temel çalismasi ve satih kaplama çalismasi için tesekkür ediyoruz. Temel çalismamiz çok güzel oldu. Satih kaplamanin baslamasini bekliyoruz. Sag olsunlar” dedi.

Börez Mahalle Muhtari Mustafa Adigüzel ise “Cengiz Baskanimiz basta olmak üzere yolun yapiminda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Yolun temel seriminde çok güzel bir çalisma yapildi. Asfaltin atilmasiyla çok daha güzel bir yol olacak. 30 sene önce açilan bir yol burasi. Simdi bir 30 sene daha ardimiza bakmayiz” diye konustu.

Efendili Mahallesi Muhtar Azasi Mustafa Kizil da “Yapilan çalismalardan çok memnunuz. Önümüzdeki 30 yili kurtaracak bir yol oldu. Çalisan, emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz” dedi.

8 mahallenin bu yolu bekledigini aktaran MHP Ilçe Baskani Abdürrazik Yonat, “Gördes’imizin en uzun grup yollarindan birisi üzerindeyiz. Kanayan bir yaramizdi. Bu bölgede yas sebze ve meyve üretiminde önde gelen mahallelerimiz var. Bu yolu bekliyorlardi. Sözünü vermistik, sag olsun Cengiz Baskanimizin talimatiyla yolun altyapisini yaptik. Yaklasik 10 gün içerisinde asfaltlamasi da baslayacak. Vatandasimiza hayirli ugurlu olsun, güle güle kullansinlar. Basta Cengiz Ergün baskanimiz olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Çalismalar hakkinda bilgi veren Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, “20 kilometrelik 8 mahalleyi birbirine baglayan güzergahta temel çalismasi tamamlandi. Allah nasip ederse bir 10 günlük süre içerisinde satih kaplama çalismasina baslanacak. Bölgede yas sebze ve meyve üreticilerinin olmasi, yenilenecek yol ile ihracat beklentilerinin artmasi bizleri mutlu etti. Vatandaslarimizin faydasina olacak, önemli bir çalisma. Bu yolun yapiminin kazasiz belasiz tamamlanmasini temenni ediyorum, vatandaslarimizin güzel bir sekilde kullanmalarini diliyorum. Hayirli olsun” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile