Gülhan Şen su aygırlarına 'aygırsınız' dedi

Gülhan Şen su aygırlarına 'aygırsınız' dedi

Gülhan Şen, Kenya'da rastladığı vahşi ortamı bir safariciden çok yemek programcısı gibi sununca komik anlar yaşandı.

Böyle safari programı görülmedi. TV 8 ekranlarında yayınlanan "Gülhan'ın Galaksi Rehberi" adlı programda Kenya’da Maasai Mara bölgesine giden Gülhan Şen, öyle bir safari sunumu yaptı ki izleyenleri şaşırttı ve kahkahaya boğdu.

BİRAZ TIRSIYORUZ

Safari esnasında aslanları ekrana taşıyan Gülhan Şen “Bizi kandırıyorlar mı bu belgesellerde. Buraya kamp kuracağız aslanlar kapışsın diye. İleride zebra sürüsü var, impala sürsü var bunlar burada uyuyor” diyerek aslanların miskinliğinden yakındı.

Su aygırlarının yanına gelen Gülhan Şen, aygırları kameraya işaret ederken konuşması “Timsah geliyor” uyarısıyla yarıda kesildi. Araya giren kayıt sonrası her ne kadar yanımızda silahlı güvenlikte olsa “Biraz tırsıyoruz.” diyerek izleyicileri güldürdü.

KUSURA BAKMAYIN AMA AYGIRSINIZ


Safari devam ederken su aygırlarından birinin çıkardığı sesler Gülah Şen’i adeta şoke etti. Şeh’in surat ifadesinin değişime uğradığı ekranlardan net bir şekilde görülüyordu. Gülah Şen duyduğu ses üzerine “A sese bak, o nasıl sesdi yahu huhauhaua” şeklinde su aygırını taklit etti ve “Kusura bakmayın tam bir aygırsınız” diyerek safariye devam etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile