Gümüşhane Belediye Meclisi Toplantıları

Gümüşhane Belediye Meclisinin kasım ayı toplantıları devam ediyor.

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, 5 gündem maddesi görüşüldü.
Toplantıda, belediyeye ait bir otomobilin Torul Belediyesine devredilmesi hakkındaki gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.
Daha sonra, kentte toplu taşıma hizmeti veren SS Özgümüş 29 Taşıyıcılar Kooperatifinin, araç koltuk sayılarının artırılması yönündeki talebi görüşüldü.
Söz konusu gündem maddesi hakkında açıklama yapan Çimen, "Bu kooperatifin daha önce aldığı 14+1'lik taşıma hakkı var ancak şimdi araç koltuk sayılarını 16+1 yapmak istiyorlar. Yapılacak yeni düzenlemeyle araçlarını değiştirecekler ve vatandaşlarımız daha konforlu ulaşım imkanlarından faydalanacak" dedi.

Çimen'in açıklamasının ardından gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.
Toplantıda da sonra Eskibağlar Mahallesi'nde yapımı süren yeni devlet hastanesi, Ahmet Ziyaüddin Erkek Öğrenci Yurdu ve Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki Gümüşhane Üniversitesi için taksi durağı ihdas edilmesi ve hatların satışı için belediye encümenine yetki verilmesi konusu oy birliğiyle kabul edildi.
Toplantı, ticari taksi durakları yönetmeliğine göre araçlarda bulunan yolcu sayılarının belirlenmesi konusu Kültür, Turizm ve Ulaştırma Komisyonu'na oy birliği ile havale edilmesiyle sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile