Gündüz Baskan Vekili, Aksam Kaynak Ustasi

Gündüz Baskan Vekili, Aksam Kaynak Ustasi

Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bagli Aydinlar Belediye Baskan Vekili Orhan Emen, mesai saatlerinde belediyedeki görevini yaparken aksamlari ise atölyesinde kaynak ustasi olarak islerini sürdürüyor.

Adilcevaz ilçe merkezine 30 kilometre uzaklikta bulunan Aydinlar beldesinde 31 Mart tarihinde yapilan seçimlerde belediye baskanligini Yeniden Refah Partisi kazanmisti. Yeniden Refah Partisi’nden belediye mevlis üyesi seçilen Orhan Emin ise seçimlerden sonra belediye baskan vekilligi görevine getirilmisti. Mesai saatlerinde belediyedeki makaminda belde halkini agirlayan ve onlar için yapilmasi gereken çalismalari takip eden Emen, aksam saatlerinde de kendi atölyesinde demir-dograma ve kaynak islerini yürütmeye devam ediyor.

Açiklamalarda bulunan Aydinlar Belediye Baskan Vekili Orhan Emen, “Belediye Baskanimiz Ibrahim Ergün, belediyemizin resmî isleri için Ankara’ya gitti. Su an Ankara’da milletimizin hizmeti için kosusturuyor. Ben ise gündüzleri belediye geliyorum ve aksama kadar milletimizin sorunlarini dinliyorum ve ihtiyaçlarini gideriyorum. Aksamlari ise kendi atölyemi açiyorum ve vatandasimiz kaynak islerini de ihmal etmiyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile