Güneyyurt Aile Sagligi Merkezi Yeni Yerinde Hizmete Basladi

Güneyyurt Aile Sagligi Merkezi Yeni Yerinde Hizmete Basladi

Karaman’in Ermenek ilçesine bagli Güneyyurt beldesinde geçen yil yapimina baslanilan Güneyyurt Aile Sagligi Merkezi ve Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu tamamlanarak hizmete açildi.

Karaman Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Serkan Yurdakul, hizmete açilan saglik birimi hakkinda bilgi verdi. Yurdakul, “Geçtigimiz yil Ocak ayi itibariyla insasina baslamis oldugumuz Güneyyurt Aile Sagligi Merkezi ve Acil Saglik Hizmetleri Istasyonumuzu üstlenici firmadan teslim alarak bugün itibari ile halkimizin hizmetine sunmus bulunmaktayiz. Bölge halkimiza ve saglik camiamiza hayirli olmasini temenni ediyorum’’ dedi.

Il merkezinde de bir takim tadilat islerinin baslatildigini belirten Yurdakul, “Yine yatirim ve bakim onarim planlarimiz arasinda Sümer Mahallesi’ndeki 5 Nolu Aile Sagligi Merkezi ile Karamanoglu Mehmetbey Mahallesi’nde bulunan 6 Nolu Aile Sagligi Merkezimizi vatandaslarimiza daha kaliteli hizmet verebilmek adina tadilata almis bulunmaktayiz. Tadilat süresince, 5 Nolu Aile Sagligi Merkezimiz Pirireis Mahallesi’nde bulunan Il Saglik Müdürlügü ek hizmet binamizda, 6 Nolu Aile Sagligi Merkezi de Karaman Valiligi Yerleskesi içerisinde hizmette olacaktir’’ diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile