Gürsel Tekin: “Sonuna Kadar Barış Hiç İtiraz Yok”

Gürsel Tekin: “Sonuna Kadar Barış Hiç İtiraz Yok”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, barış süreciyle ilgili olarak, “Sonuna kadar barış hiç itiraz yok.

Ama barış istiyorsanız bu ülkede demokrasi ve özgürlükleri işleteceksiniz. Toplumsal barışı sağladığınızda size engel olmayız” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Beyoğlu Ağa Hamamı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tuvaletlerle ilgili yaptığı çalışmayı protesto eden İstanbul Hamamcılar Odası’nın sorunlarını dinledi. Milyonlarca esnafı mağdur edenlerin mafya olduğunu anlatan Gürsel Tekin, şöyle konuştu: "Sokakları mafyadan temizledim diyenler unutmasınlar ki kendileri modern mafyadır. Roman yurttaşlarımızın tek geçim kaynakları çiçek satmaktadır. Emeğiyle çalışan yurttaşlarımızın alın terini ellerinden nasıl alırsınız? Bu işi şiddetle reddediyoruz. Başbakanın İstanbul’un siluetini bozan gökdelenlerle ilgili açıklaması ile ilgili kendisine teşekkür ediyorum. Sayın Başbakan’ın çok veciz bir cümlesi var: ‘Söyledim ama gücüm yetmedi.’ Sayın Başbakanın gücünün nelere yettiğini yarın Üsküdar’da belgeleriyle açıklayacağım. Çamlıca’da neler olmuş, Çamlıca Camii’ni kullanarak nelerin yapıldığını, en kutsal değerlerimizin bile yolsuzluklara alet edilmişse onu da Sayın Başbakana fotoğraflarıyla belgeleriyle göndereceğim.”
CHP’li Gürsel Tekin, barış süreciyle ilgili olarak da şunları söyledi: “Sonuna kadar barış hiç itiraz yok. Ama barış istiyorsanız bu ülkede demokrasi ve özgürlükleri işleteceksiniz. Toplumsal barışı sağladığınızda size engel olmayız. Eğer bu ülkenin iç barışını bozmaya kalkışırsanız işte o zaman karşınızda CHP’yi göreceksiniz.”

SİYAM İKİZLERİ KİM

Gürsel Tekin, Ahmet Türk’ün, “PKK terör örgütü listesinden çıkarılsın” ifadesine ilişkin ise şunları söyledi: “Bunu Ahmet beye ve Sayın Başbakana soracaksınız. Günübirlik demokrasi olmaz, özgürlük olmaz. BDP’lilerin dokunulmazlığını kaldıramazsınız dediğimizde Sayın Başbakan ne dedi.

Bunlar ‘siyam ikizleri’ dedi.

Şimdi size ne denir Sayın Başbakan. Demokrasi ve özgürlükten sabıkası olan partiler CHP’yi ağzına almasınlar.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile