Gürses Termal Otel'in Kür Merkezi Yenileniyor

AFYONKARAHİSAR - Sandıklı Belediyesi tarafından yapılan ihaleyle 10 yıllığına kiralanan termal otellerde, yenilikler ve tadilat çalışmaları kapsamında kür merkezi yenileme çalışmalarına başlandı.

Gürses Termal Otel Genel Müdürü Veli Karaca, yaptığı açıklamada, kiralanma süreci sonrasında otelin dönem dönem odaları, restaurantları ve kullanım alanlarının baştan aşağı yenilenip hizmete açıldığını, son olarak da kür merkezinin yenileme ve tadilat çalışmalarının başladığını belirtti.

Tesiste bulunan Türk hamamı, termal havuzlar, saunalar ve çamur banyolarında başlatılan çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Karaca, şunları kaydetti:

"Ramazan ayı dolayısı tesisimizi kapatarak kür merkezi birimlerimizde tadilat ve yenileme çalışmalarına başladık. Çalışmalarda termal havuzları, Türk hamamını, sauna bölümlerini, çamur banyolarını yeniliyoruz. Geçtiğimiz yıl içerisinde oda, restoran ve ortak alanlardaki çalışmalarımızı tamamlayarak tesise gelen misafirlerimizden bir çok olumlu sonuç aldık. Bu doğrultuda tesisimizin kür merkezini yenileyerek müşteri memnuniyet odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öncelikli hedefimiz müşteri memnuniyetidir. Bütün müşterilerimizin istekleri, şikayetlerini tek tek inceleyerek kendi evlerinin rahatlığını onlara sunmaktayız. Çalışmalar ramazan ayı sonunda bitecek ve misafirler Ramazan Bayramı'nda termal keyfini doyasıya yaşayacaklar."

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Hüdai Kaplıcası'nda belediyeye ait iki oteli 10 yıllığına kiralayarak önemli bir işe imza attıklarını bildirdi.

Belediyelerin işi işletmecilik değil hizmet olduğunu kaydeden Elibol, şunları kaydetti:

"Otellerimizi kiralayan firma, her iki otelin odalarını, ortak kullanım alanlarını baştan sona yeniledi. Her iki otelde eskisine nazaran tanınmayacak şekilde güzel oldu. Şimdi de Termal Otel'de ki kür merkezini baştan aşağı yeniliyorlar. Bu iki otelde hiçbir giderimiz yok. Aksine kira getirimiz ve sıcak suyu satmamızdan dolayı sabit gelirimiz oldu. Ayrıca kira süresi bittiğinde baştan aşağı yenilenen bu oteller tekrar belediyemizin olacak. Özelleştirmenin faydalarını görüyoruz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile