Hacilar'da Yaz Kur'an Kurslari Futbol Turnuvasi Sona Erdi

Hacilar'da Yaz Kur'an Kurslari Futbol Turnuvasi Sona Erdi

Hacilar Erciyesspor, Hacilar Ilçe Müftülügü ve Hacilar Belediye Baskanligi tarafindan düzenlenen Hacilar Belediyesi Yaz Kur’an Kurslari Futbol Turnuvasi’nin kupa töreni coskulu bir atmosferde gerçeklestirildi.

Hacilar Belediyesi öncülügünde gerçeklestirilen yaz Kur’an kurslarina devam eden kursiyeler arasinda gerçeklestirilen futbol turnuvasi sona erdi.

Hacilar Belediyesi Hali Sahasi’nda oynanan final maçlarinin ardindan düzenlenen törene, Hacilar Kaymakami Burak Dertlioglu, Kayseri Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Fatih Yildiz, Diyanet-SEN Kayseri Ilçe Temsilcisi Sami Kayar, Hacilar Erciyesspor Futbol Takimi Sube Sorumlusu Halit Aysu ve turnuvada yer alan takim oyunculari katildi.

Turnuvada, Karpuzsekisi Haci Mehmet Çelik Camii takimi birinci olurken, Hacilar Cami Kebir ikinci, Muhittin Tatar Camii ise üçüncü sirada yer aldi. Kaymakam Burak Dertlioglu, kupa töreninde yaptigi konusmada, “Emegi geçen tüm hocalarimiza, kurumlarimiza ve belediyemize çok tesekkür ediyorum. Hacilar’da bu tarz etkinlikler bizim sevdigimiz, gençlerimizin gelecegini sekillendiren güzel hareketler. Bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesini umuyorum” ifadelerini kullandi.

Hacilar Erciyesspor Futbol Takimi Sube Sorumlusu Halit Aysu da organizasyonun basarisindan duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Çok güzel bir etkinlik oldu. Hacilar Belediye Baskanimiz Sayin Bilal Özdogan basta olmak üzere, Sayin Kaymakamimiza, Ilçe Müftülügümüze, Ilçe Spor Müdürlügümüze, Hacilar Erciyesspor yönetimine ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Bu organizasyonlarin devam etmesi, bundan sonra da etkinliklerin artarak yapilmasi için çabalarimiz sürecek” dedi.

Baskan Bilal Özdogan da kazanan takimlari tebrik ederek, Hacilar’da sporun her zaman desteklenecegini ve gençlerin sporla bulusmalari için bu tür organizasyonlarin artarak devam edecegini belirtti.

Özdogan, gençlerin gelecegi için sporun önemli bir yer tuttugunu vurguladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile