Hacovid Yaylasi'nda 3 Akrabasini Biçaklayarak Öldürüp Evlerini Atese Veren 2 Kisi Tutuklandi

Trabzon’un Arakli ilçesi Hacovid Yaylasinda dün akrabalarini biçaklayarak öldüren ve ardindan da evlerini içindekiler ile atese veren 2 kisi bugün çikartildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Arakli ilçesi Kayacik Mahallesine bagli Hacovid Yaylasinda dün sabaha karsi 05.30 siralarinda Arif Altuntas’a ait yayla evinde yangin çikti. Komsularinin yangini görerek 112 ihbar hattina haber vermesi üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve saglik ekipleri gönderilirken, çikan yanginda ev tamamen kullanilamaz hale geldi. Yanginda evde bulunan Arif Altuntas (66), Gülizar Altuntas (61) ve akrabalari insaat ustasi Kasim Altuntas (67) olmak üzere 3 kisi yanarak öldü.

Olay sonrasi genis çapli sorusturma baslatilirken, yanginin kundaklama sonucu çiktigi süphesi üzerinde duran jandarma ekipleri sahislarin olayla ilgili aralarinda arazi anlasmazligi bulunan ve akrabalari olan süpheliler Mehmet Altuntas (24), A.A. (15) ve kuzeni M. A. Trabzon Il Jandarma Komutanligi görevlilerince gözaltina alindi. Sorgulari tamamlanan 3 kisi bugün yogun güvenlik önlemleri altinda Arakli Adliyesi’ne getirildi.

Çelik yelek giydirilen zanlilar, Arakli Cumhuriyet Bassavciliginca alinan ifadeleri sonrasinda Arakli Nöbetçi Sulh Ceza Hakimligine sevk edildi. Süphelilerden M.A. (37) yapilan sorgusunun ardindan serbest birakilirken, süpheli Mehmet Altuntas. (24) ve suça sürüklenen çocuk A.A. ise yapilan sorgulari neticesinde "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile