Haliliye Belediyesi Yeni Hizmet Noktası Açtı

Haliliye Belediyesi, vatandaşların hizmetlere daha kolay erişebilmelerini sağlamak amacıyla yeni bir hizmet noktasını hizmete sundu.

Haliliye Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Caddesi üzerinde ek hizmet noktasını hizmete sundu.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vezne, zabıta, halkla ilişkiler ve sosyal yardım hizmetlerinin yer aldığı yeni hizmet noktasını ziyaret etti.

Hizmet noktasında görevli personel ile sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül ve Başkan Canpolat, noktada bulunan vatandaşlar ile de görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediyesinin çok modern bir hizmet noktasını hizmete sunduğunu ifade etti.

Başkan Mehmet Canpolat da vatandaşların hizmete kolay erişim sağlamasını amaçladıklarını vurgulayarak, "Haliliye Belediyesi olarak gerek vatandaşlarımıza vezne noktasında, gerek sosyal yardımla ile ilgili, gerekse de halkla ilişkilerle ile ilgili bir masa ve üçüncü bölge zabıta amirliğimizi üst kata getirerek burada vatandaşlarımızın daha kolay erişebilirlik, daha hızlı iş ve işlemlerini görebilme adına buradaki yeri dizayn ettik." ifadesini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile