Hande Ataizi'ni Şaşkına Çeviren Damat Adayı

Hande Ataizi'ni Şaşkına Çeviren Damat Adayı

TNT ekranlarında hafta içi her gün saat 14.15’de yayınlanan ve güzel sunucu Hande Ataizi'nin başarılı sunumuyla renklenen İzdivaç programına katılan damat adayı herkesi şaşkına çevirdi.

Damat adayının dini nikahlı bir eşi olduğu ortaya çıktı, dini nikahlı eş yayına bağlanıp hesap sordu. Programda evlenmek isteyen Muazzez Hanım, kendisine talip olarak gelen Mümtaz Bey'i beğenmiş ve onu tanımak istemişti.

Ertesi gün karar anında stüdyoya gelmeyen Mümtaz Bey için Muazzez Hanım şöyle konuştu: 'Meğer Mümtaz Bey'in dini nikahlı bir eşi varmış. Kendisi programın şehir dışından gelen adaylarının konakladığı otele geldi. Mümtaz Bey'e bağırış çağırış hesap sordu. Mümtaz Bey'de kaçar gibi oteli terk etti.'

DİNİ NİKAHLI EŞ YAYINA BAĞLANDI GERÇEKLER ORTAYA DÖKÜLDÜ
Muazzez Hanım'ın ortaya attığı şok iddialar Hande Ataizi 'ni şaşkına çevirdi. Derken konunun muhatabı olan dini nikahlı eş yayına bağlandı ve 'Mümtaz cenazeye gidiyorum diye evden çıktı, sonra da onu İzdivaç'ta gördüm'diyerek herkesin şaşkınlığını bir kat daha arttırdı.

HANDE ATAİZİ DURUMA EL KOYDU
Yayına bağlanan Mümtaz Bey tüm iddiaları reddedince, duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Hande Ataizi hemen duruma müdahale etti. Ataizi, başta Mümtaz Bey 'in dini nikahlı eşi olmak üzere bir kez daha tüm kadınların evlilik kurumuna dair kendilerine tanınan hukuksal hakları elde etmeleri gerektiğini söyleyerek mağdur olmamaları için resmi nikahın önemine vurgu yaptı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile