HAS Parti’den MHP’ye 'Anayasa' Kitapçığı

HAS Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Mustafa Alkayış ve beraberindekiler, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, 'Anayasa' kitapçığı verdi.

HAS Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Mustafa Alkayış ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, MHP İl Başkanı Osman Aslan’ı ziyaret ederken, ziyarette MHP yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

HAS Parti İl Başkanı Av. Mustafa Alkayış, MHP İl Başkanlığı görevine seçilen Osman Aslan'ı tebrik ederek, "HAS Parti olarak anayasa çalışmalarına önem veriyoruz. Askerlerin yaptığı bu anayasayla ülke idare edilmeye çalışılıyor. Anayasanın beklentilere cevap vermediği aşağı yukarı ortada. 12 Haziran'da yapılan seçimlerde bütün siyasi partilerimiz vatandaşlarımıza yeni bir anayasa yapacaklarına söz verdiler. Mecliste şu an bir çalışma yapılıyor, zaman zaman gündemin arka sıralarına düşse de çok sert tartışmalardan dolayı konu kapatılsa da bir çalışma yapılıyor. Biz Has Parti olarak bu çalışmaya önem veriyoruz” dedi.

Daha sonra konuşan MHP İl Başkanı Osman Aslan da, “HAS Parti'ye yeni anayasa konusunda gösterdikleri duyarlılık ve hassasiyet nedeniyle teşekkür ediyorum. Has Parti'nin anayasa konusunda gösterdiği duyarlılığı diğer partilerinde göstermesini bekliyoruz. Ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında HAS Parti İl Başkanı Alkayış, partisinin hazırladığı 'Anayasa' ile ilgili kitapçığı MHP İl Başkanı Aslan’a verdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile