Has Parti Zonguldak İl Teşkilatı Ziyaretlere Başladı

Halkın Sesi Partisi (HAS) Parti Zonguldak İl Başkanı Rıfkı Esengül, Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un AK Parti’ye geçeceği iddiaları üzerine, “Bu konuda partimize ve genel başkanımıza intikal eden bir şey yok.

Sanırım AK Partililer arasında böyle bir beklenti söz konusu.” dedi.

HAS Parti Zonguldak İl Teşkilatı, Cihan Haber Ajansı Zonguldak Temsilciliği'ni ziyaret etti. HAS Parti Zonguldak İl Başkanı Rıfkı Esengül ve yönetim kurulu üyeleri, yeni oluşan yönetim kurulu ardından ziyaretlere başladı.

Bu kapsamda Cihan Haber Ajansı ve Zaman Bürosu çalışanlarıyla görüşen HAS Parti'li Esengül ve yönetim kurulu üyeleri, partinin geleceği ve gündemdeki konulara değindi. Esengül, “Eski il başkanımız Secaattin Gonca Bey’den sonra partideki arkadaşlarımız bu işe bizi uygun gördüler. Göreve geleli 3 ay oldu. Bizler de sizin gibi kamuoyunda önemli yere sahip olan mümtaz kuruluşları ziyaret ederek işe başladık. Geçtiğimiz gün Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş'la 81 ilin il başkanlarıyla genel merkezde güzel bir toplantı düzenlendi.

İstişarelerimiz oldu. Partimizdeki hava çok olumlu.” dedi.

Konuşmasında, Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un AK Parti’ye geçeceği iddialarını da değerlendiren Esengül, “Bu konuda partimize ve genel başkanımıza intikal eden bir şey yok. Sanırım AK Partililer arasında böyle bir beklenti söz konusu. Bu da genel başkanımız ve partimizin doğru yolda emin adımlarla siyaset yaptığını gösteriyor.” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile