Hidirellez Senligi Kentpark'ta Kutlandi

Hidirellez Senligi Kentpark'ta Kutlandi

Manisa Büyüksehir Belediyesi, Yunusemre ve Sehzadeler Belediyesi isbirligi ile Atatürk Kent Park’ta düzenlenen Hidirellez Senligi’nde vatandaslar baharin gelisini kutladi. Hidirellez Senliginde Manisalilar gönüllerince eglendi.

Her yil kutlanan Hidirellez Bayrami’na Yunusemreli vatandaslarin ilgisi yogun oldu. Manisa Büyüksehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve Sehzadeler Belediyesi isbirligiyle Atatürk Kentpark’ta düzenlenen Hidirellez Senligi’nde baharin gelisi cosku ile kutlandi. Göçmen Bandosu’nun birbirinden güzel eserleri çaldigi senlige Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek ve Esi Nurcan Zeyrek, Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban ve esi Serap Balaban, Belediye Baskan Yardimcilari Haydar Izci ve Emine Özge Arslan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre Ilçe Baskani Mehmet Arslan, daire müdürleri ve vatandaslar katildi.

Halaylarin çekildigi, oyunlarin oynandigi etkinlikte Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban vatandaslar ile sohbet etmeyi hatira fotografi çekilmeyi de ihmal etmedi.

Herkesle tek tek sohbet edip, hal hatir soran Baskan Zeyrek’e de Manisalilar büyük ilgi gösterdi, bol bol hatira fotografi çektirdi. Baskanlar vatandaslarla karsilikli oyunlar oynayip sofralarina misafir oldu. Tam bir senlik havasinda kutlanan Hidirellez’de, Göçmen Bandosu da coskuyu katladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile