Hikmet Çetin: Mustafa Sarıgül doğrusunu yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski genel Başkanı Hikmet Çetin, parti kurma çalışmalarını durduran ve CHP'ye destek vereceğini açıklayan Türkiye Değişi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski genel Başkanı Hikmet Çetin, parti kurma çalışmalarını durduran ve CHP'ye destek vereceğini açıklayan Türkiye Değişim Hareketi (TDH) lideri Mustafa Sarılgül'ün kararırını doğru bir karar olarak değerlendirdi.

Hikmet Çetin, Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı ve İmtiyaz sahibi İlhan Selçuk için düzenlenecek törene katılmak üzere CHP Genel Sekreteri Önder Sav ile aynı uçakla İstanbul'a geldi.

Genel Sekreter Sav'ı, yeni CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek ile 100 kadar partili Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda karşıladı. Sav partililerin ilgisi altında aracına bindi. Hikmet Çetin de kalabalık dağıldıktan sonra VIP salonundan çıktı. Çetin yanına gelen CHP'lilerle tokalaştı.

Eski CHP Genel Başkanı Çetin, Mustafa Sarıgül'ün dün yaptığı açıklamaya ilişkin İlhan Selçuk'un cenaze töreni için geldiği için ayrıntılı bir değerlendirme yapmadı. Hikmet Çetin, "Doğrusunu yaptı. Hayırlı olsun." demekle yetindi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile