Hizan MYO'da Mezuniyet Sevinci

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Hizan Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

Merkez Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende konuşan BEÜ Rektör Yardımcısı Mehmet Demirtaş, insani değerlerin her şeyin üstünde tutulması gerektiğini ve vefanın, insanı insan yapan temel değerlerin başında geldiğini ifade etti.

Demirtaş, "İnsan, vefa duygusunu kaybederse her şeyini kaybetmiş demektir. İnsani değerlerin her şeyin önünde gelmesi gerektiğine inanan bir düşünceye sahip olmanız gerekiyor. İnsani değerlerimizi yitirdiğimizde öğrenciliğimizin ve hocalığımızın hiçbir hükmünün kalmayacağını bilmeniz gerekiyor. Önemli olanın hangi üniversite mezunu olunduğu değil, mezun olduktan sonra yapacaklarınızdır. Mezun olmak bundan sonraki hayatınızın başarılı yürümesi için yeterli olmayabilir. Diplomanızın, birikiminizin ve elde ettiklerinizin daha fazla işe yaraması bundan sonraki performansınıza bağlıdır. Mezun olanlara hayatlarında üstün başarı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Hizan MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erdem Karaca ve okulu birincilikle tamamlayan Lojistik Programı öğrencisi Songül Alagüz'ün konuşmasının ardından öğrenciler kep atarak mezuniyet sevincini yaşadı.

Akademisyen ve idari personeller ile öğrenci ve velilerin katıldığı tören, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve müzik dinletisiyle son buldu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile