Huzur Çinari'ndna YESILAY Ile Bagimlilikla Mücadele Çalismasi

Huzur Çinari'ndna YESILAY Ile Bagimlilikla Mücadele Çalismasi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’ndeki Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) bünyesinde hizmet veren Huzur Çinari Aile Danismanlik ve Rehberlik Merkezi, Yesilay ekibini agirlayarak ‘bagimlilikla mücadele’ etkinligi düzenledi.

Kentte mesleki egitim ve kültür sanat faaliyetlerinin öncüsü olan KAYMEK’in bünyesinde vatandaslara dokunan Huzur Çinari Aile Danismanlik ve Rehberlik Merkezi, bagimlilikla mücadele konusunda da hizmet vermek adina girisimlerde bulunuyor. Toplumda aileyi temel alarak vatandaslarin sorunlarina ve huzuruna yönelik faaliyetlerde bulunan Huzur Çinari Aile Danismanlik ve Rehberlik Merkezi, aile akademisi ile gençleri evlilige hazirlamak, telefon ile uzman aile danismanlari araciligiyla 12 farkli alanda ücretsiz psikolojik danismanlik hizmeti vermek ve buna benzer pek çok hizmeti hayata geçirmek gibi hizmetlerinin yani sira, toplumda bagimlilikla mücadele konusunda hizmet veren Yesilay ile is birligi yaparak da bagimlilikla mücadele noktasinda destegini gerçeklestiriyor.

Huzur Çinari Aile Danismanlik ve Rehberlik Merkezi, Yesilay ekibini agirladigi ve ‘bagimlilikla mücadele’ basligi altinda gerçeklesen egitimde, Yesilay’in faaliyetleri konusunda katilimcilari detayli olarak bilgilendirdi. Keyifli ve verimli programda katilimcilar, bagimlilik ile mücadele konusunda da önemli bilgiler edindiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile