Ibrahim Tatlises Hastaneye Kaldirildi

Ibrahim Tatlises Hastaneye Kaldirildi

Bodrum Yalikavak yolunda geçirdigi trafik kazasi sonucu araç içerisinde mahsur kalan ünlü Sanatçi Ibrahim Tatlises, ekiplerin yogun mücadelesi sonucu araçtan çikarilarak hastaneye kaldirildi. Ayagindan yaralandigi ögrenilen Tatlises’in saglik durumunun iyi oldugu belirtildi.

Önce araç uçurumdan vinçle alindi sonra Tatlises çikarildi

Bir kamyon digeri VIP araç biri de otomobil olmak üzere 3 aracin karistigi kazada araçlarda küçük çapli yangin çikti. Kaza sirasinda yagis olmasi ve çevredeki vatandaslarin da müdahalesi ile çikan yanginin büyümeden söndürüldügü belirtildi.

Bu arada kazadan sonra bölgeye gelen kalabalik bir grup gazetecilerin görüntü ve fotograf almamasi için kaza mahallinin çevresini çarsaf gerdi. Kurtarma ekipleri tarafindan Ibrahim Tatlises ile birlikte araç içerisinden çikarilan biri kadin 4 kisi hastaneye kaldirildi. Kadin yaralinin durumun agir oldugu diger yaralilarin ise durumlarinin iyi oldugu belirtildi. Grup, yaralilar hastaneye kaldirilirken de Acil Servis girisi önünde basin mensuplarinin görüntü almasini engellemek için sedye ambulans önüne çarsaf gerdikten sonra yaralilari tasitti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile