İftar Sonrası Eğlence Düzenlendi

İftar Sonrası Eğlence Düzenlendi

Malatya Beyazay Derneği, iftar yemeğinde, engellileri ve akademisyenleri bir araya getirdi.


Divan Park’ta düzenlenen iftar yemeğine, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Yusuf Türköz, İnönü Üniversitesi akademisyenleri, dernek üyeleri ve aileleri katıldı.

Malatya Beyaz Dernek Başkanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, "İftar vesilesi ile İnönü Üniversitesi Akademisyenlerimki ve Derneğimiz üyeleri ile saçının okşanması gereken çocuklarla bir araya geldik. Çocukları geleceğe umutla bakar hale getirmek, toplumla barışık olmalarını sağlarken sürekli onlara destek olmak dünyada hiçbir mevkiye değişilmeyecek bir güzelliktir" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise konuşmasında, ‘‘Böyle güzel akşamları bize nasip ettiği, bu kardeşlerimizle iftar etmeyi ve bundan haz almak mutluluğunu bana verdiği için rabbime şükrediyorum. Tabi ki böyle sofraların kurulmasında öncelikle rabbimizin takdiri var, hayırsever kardeşlerimizin destekleri de var. Bunun yanında yoğun mesailerine rağmen bu tür organizasyonları gerçekleştiren başta Beyaz Dernek Başkanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut kardeşimize bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ederim. Bu birlik beraberliğin verdiği havayı teneffüs ederek aldığımız zevki, aldığımız mutluluğu ben hiçbir yerde bulamadım” ifadelerine yer verdi.

İftar sonrası şenlik havasına dönüşen programda katılımcılar gönüllerince eğlendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile