Igdir'da Taraftarlar Kastamonuspor Otobüsünü Tasladi

Igdir'da Taraftarlar Kastamonuspor Otobüsünü Tasladi

TFF 2. Lig Play-Off 4. turunda deplasmanda Igdir FK’ya 2-1 maglup olan Kastamonuspor’da futbolcular ve teknik ekip karsilasmanin ardindan bir grup taraftarin saldirisina ugradi. Futbolculari tasiyan otobüsü taslayan taraftarlar, iki takim kalecisini yaraladi.

TFF 2. Lig Play-Off 3. turunda deplasmanda Igdir FK, Kastamonuspor’u konuk etti. Karsilasmada Kastamonuspor 2-1 maglup oldu. Karsilasmanin ardindan kaldiklari otele gitmek için ayrilan Kastamonusporlu futbolcular ve teknik ekip, bir grup taraftarin saldirisina ugradi. Takim otobüsünü taslayan grup daha sonra takimin kaldigi otel önünde de futbolculara sözlü ve fiziki saldirida bulundu. Grubun tas ve soda siseleri ile saldirdigi Kastamonusporlu oyunculardan kaleciler Abdullah Yigiter ve Yasin Davus, kafalarina aldiklari darbe ile yaralandi. Bölgede güvenlik önlemi alan polis ekipleri ise grubu uzaklastirmaya çalisti.

Yasanan olayin ardindan yazili açiklama yapan Kastamonuspor Baskani Cengiz Aygün, "Su anda benim gündemimde takimimin sag salim Kastamonu’ya dönmesi var. Tüm mercilere gerekli sikayetler yapildi. Olmadi Igdir’im, olmadi. Igdir halkima bu yakismadi, çocuklarimin akan her kaninin hesabi sorulacaktir. Bu kin bu nefret neden, bizler kardesiz. Igdir Valimiz, Igdir Emniyet Müdürüm, Jandarma Alay Komutanim lütfen görevlerinizi yerine getirin. Kastamonulu aciz degildir. Kastamonulu herkesi sever ama haksizlik karsisinda duran dilsiz seytandir. Igdir benim ülkemin bir parçasidir. Bir gurup Igdirlinin yaptigini, tüm Igdir’a mal etmem. Ancak Igdir’da güvenlik zafiyeti var, tüm devlet birimlerimizi göreve davet ediyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile