İğdır Kent Merkezinde Trafik Düzenleme Önlemi

İğdır Kent Merkezinde Trafik Düzenleme Önlemi

Iğdır Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı ekipler, kent merkezinde trafik düzenini sağlamak amacıyla sürücülere broşürler dağıttı.

Iğdır Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kent merkezinde yoğun araç geçişinin verdiği trafik kirliliğini ortadan kaldırmak amacıyla birçok cadde ve sokağa uyarı levhalarının konulacağı ve sürücüleri uyarmak amacıyla bu gibi çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Kentin işlek yerlerine ve vatandaşların görebileceği yerlere yapıştırılan afişlerde, duraklama ve park yasağı olan cadde ve sokaklar gösterilirken, Iğdır Belediye Başkanlığı ile görüşülerek eksik levhaların en kısa sürede tamamlanacağı duyuruldu.

Sürücülere dağıtılan broşürlerde; kent merkezindeki Parlar Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Atatürk Caddesi, İrfan Caddesi, Rıza Yalçın Caddesi, İbrahim Bozyel Caddesi, Kurtuluş Caddesi, Tansu Çiller Caddesi, Kars Caddesi ile Kırkevler Sokak ve Zümrüt Sokak`ta park denetleme uygulaması yapılacağı belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile