İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Barlı:

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder Barlı 2011'deki Üniversitelerarası Kış Oyunları'nın öğrenciler için büyük bir deneyim olacağını belirtti. İkinci öğretimin açılmasıyla beraber öğrenci yoğunluğunun daha da artacağına işaret eden Prof. Dr. Barlı, fakülte olarak bu sıkıntıları derslere yansıtmamaya büyük önem verdiklerini söyledi.
Üniversite ve İletişim Fakültesi olarak aktivitelere devam edeceklerini kaydeden İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder Barlı, "Öncelikle fakülte olarak destek verdiğimiz 5'inci Uluslarası Dadaş Film Festivali etkinliğine katılacağız. Ardından Ulusal Kar Film Festivalini yapacağız. Bir de bu sene ulusal bir fotoğrafçılık paneli düzenlemeyi düşünüyoruz. Fotoğraf sanatının ustalarını Erzurum'a getirmeye planlıyoruz.
2011'de düzenlenecek Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'yla ilgili değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Barlı, bu senenin Erzurum için özel bir yıl olduğunu söyledi. Kış oyunlarının şehir ve üniversite için getirilerinin fazla olacağını ifade eden Prof. Dr. Barlı, "Kış oyunları için yapılan hazırlıklar, şehirdeki yoğun çalışma ve yurtların henüz tamamlanmamış olması özellikle öğrencileri olumsuz etkiliyor. Şu anda birçok öğrenci dışarıda kaldı. Şehir olarak onlar için çabalıyoruz. Ama Kış Oyunları'nın getireceği gurur bütün olumsuzlukları unutturacak. Erzurum her şeyden önce uluslarası bir platforma ev sahipliği yapmanın gururunu yaşayacak" diye konuştu.
Yabancı öğrencilerin yerli öğrenciler için faydalı olacağını aktaran Prof. Dr. Barlı, "Atatürk Üniversitesi'nin uluslararası eğitimdeki konumunu güçlendirirken öğrenciler de uluslarası bir platformda ders alma imkanına kavuşacak" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile