''ilk ve Son Aşkım'' Filmi Sinemaseverlerle Buluşacak

Başkent sinemalarında bu hafta 5 film seyirciyle buluşacak.

Komedi türündeki ''İlk ve Son Aşkım'' adlı film sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Senaryosu ve yönetmenliği Lorene Scafaria'ya ait olan komedinin başrollerini ise Steve Carell ve Keira Knightley paylaşıyor.

Aksiyon, korku, bilimkurgu filmi ''Ölümcül Deney 5: İntikam'' da bu hafta beyaz perdeye gelecek. Efsanevi bilgisayar oyunundan sonra ilk kez 2002 yılında sinemaya aktarılan Ölümcül Deney serisi, 10 yıldır türün meraklılarını ve Milla Jovovich hayranlarını sinema salonlarına çekmeyi başarıyor. Filmin yönetmenliğini serinin yapımcısı aksiyon sinemasının sevilen ismi Paul W.S. Anderson üstleniyor.

Komedi türündeki ''Sadakatsizler'' izleyicinin karşısına çıkacak. Sadakatsizlik teması çerçevesinde birden çok kısa filmin bir araya getirilmesiyle yapılan filmin başrollerinde, 2012 Akademi Ödülleri'nde en iyi erkek oyuncu ödülüne uzanan Jean Dujardin ile Fransız aktör Gilles Lellouche var. Filmlerin yönetmenleri arasında ''Artist'' filmini çeken Michel Hazanavicius ve Dujardin de yer alıyor.

Haftanın iki Türk filminden biri olan ''Toprağın Çocukları''nın yapımcılığını filmde Kemal Öğretmen olarak yer alan Erkan Can, yönetmenliğini ise Ali Adnan Özgür üstlenirken filmde Ufuk Bayraktar, Şebnem Sönmez, Bahtiyar Engin, Suzan Kardeş, Müge Boz, Türkü Turan, Banu Başeren, Serdal Genç ve Ezel Akay yer alıyor. Film bir dönemin tarihi portresini sinemaya taşıma iddiasında.

İkinci Türk yapımı dram türündeki ''Yurt'' hem senaristliği hem de yönetmenliği üstlenen Muzaffer Özdemir'in ilk uzun metrajlı filmi. Yapım, ilk kez 18. Altın Koza Film Festivali'nde seyirciyle buluşmuştu. Filmin başrollerini de Kanbolat Görkem Arslan, Muzaffer Özdemir ve Muhammet Uzuner paylaşıyor.

-Sinemalar-

Metropol: ''Cehennem Melekleri-2'', ''Ölümcül Deney 5: İntikam 3D'', ''Bourne'un Mirası'', ''Bahse Var Mısın-'', ''İlk ve Son Aşkım'', ''Toprağın Çocukları'', ''Dabbe: Bir Cin Vak'ası'', ''Cesur''.

Optimum: ''Cesur 3D'', ''Ölümcül Deney 5: İntikam 3D'', ''Saftirik: İşte Şimdi Yandık'', ''Kara Şovalye Yükseliyor'', ''Dabbe: Bir Cin Vak'ası'', ''Bourne'un Mirası'', ''Cehennem Melekleri 2'', ''İlk Aşkım'', ''Sır''.

Kızılay Büyülü Fener: ''Sır'', ''Cesur'', ''Bourne'un Mirası'', ''Toprağın Çocukları'', ''İlk ve Son Aşkım'', ''Yurt'', ''Sadakatsizler'', ''Bahse Var Mısın'', ''İlk Aşkım'', ''Geriye Kalan'', ''Ölümcül Deney 3D''.

Bahçelievler Büyülü Fener: ''Bahse Var Mısın'', ''Cehennem Melekleri 2'', ''Cesur'' , ''Saftirik Greg'in Günlüğü: İşte Şimdi Yandık'', ''Ölümcül Deney'', ''Paris Manhattan''.

Muhabir: Şenay Ünal - Tuğba Özgür Durmaz

Yayıncı: Selçuk Aval
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile