İmam hatipliler kurultayda biraraya gelecek

İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) her yıl gerçekleştirdiği İmam-Hatipliler Kurultayı'nın bu yıl 6.'sini gerçekleştirecek. De

İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) her yıl gerçekleştirdiği İmam-Hatipliler Kurultayı'nın bu yıl 6.'sini gerçekleştirecek. Dernek yetkilileri, kurultaya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un da katılacağı ifade etti.

Türkiye'nin her yerinden öğrenci, öğretmen, mezun ve gönüllülerinin bir araya geldiği kurultaylarda imamhatiplilerin sorunları tespit edilerek, çözüm yolları aranıyor. Siyasilerin, iş adamlarının, akademisyen ve sanatçıların da katıldığı kurultayların hazırlık sürecinde ise her yıl Türkiye'nin 10 farklı ilinde bölge toplantıları yapılıyor. İmam-Hatiplileri ilgilendiren tüm meselelerin alan çalışmalarıyla ve hazırlanan raporlarla istişare edilip çözüm yolları aranıyor.

Kurultaylara özellikle Anadolu'dan yoğun katılım gerçekleşiyor. Bu yıl gerçekleştirilecek kurultay, 5 Aralık Pazar günü Beyoğlu Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nde saat:10.00'da başlayarak, 14.00'de sona erecek.

Bu yıl yapılacak kurultaya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Has Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un da katılacağı ifade ediliyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile