Interpol Kirmizi Bülteniyle Aranan Yabanci Uyruklu 2 Sahis Istanbul'da Yakalandi

Interpol Kirmizi Bülteniyle Aranan Yabanci Uyruklu 2 Sahis Istanbul'da Yakalandi

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, Fransa tarafindan çikartilan Interpol kirmizi bülteniyle aranan Karadag uyruklu Sead Dedeic ve Hollanda tarafindan çikartilan Interpol kirmizi difüzyon mesajiyla (acil yakalama mesaji) aranan Hollanda uyruklu Marciano Eugene Ruimwijk’in Istanbul’da yakalandigini bildirdi.

Bakan Yerlikaya, X hesabindan yaptigi paylasimda Interpol kirmizi bülteniyle aranan yabanci uyruklu 2 sahsin Istanbul’da yakalandigini açikladi.

Yerlikaya’nin paylasimina göre, Fransa tarafindan çikartilan Interpol kirmizi bülteniyle "uyusturucu madde ticareti, kaçakçilik ve karapara aklama” suçlarindan aranan Karadag uyruklu Sead Dedeic ve Hollanda tarafindan çikartilan Interpol kirmizi difüzyon mesajiyla (acil yakalama mesaji) "Hollanda’nin Capelle bölgesinde uyusturucu madde ticareti ve atesli silahlar" suçlarindan aranan Hollanda uyruklu Marciano Eugene Ruimwijk, Istanbul’da düzenlenen operasyonlarla yakalandi. Yerlikaya, paylasiminda suç örgütlerine yönelik mücadelenin sürecegini belirterek, "Hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranirsa aransin, halkimizin huzurunu kaçiran ulusal ve uluslararasi organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine ve çetelere nefes aldirmayacagiz" dedi.

Bakan Yerlikaya, operasyonu gerçeklestiren Istanbul Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Göçmen Kaçakçiligi ve Hudut Kapilari Sube Müdürlüklerine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile