INVAMED'den Akciger Embolisi Tedavisinde Etkili Çözüm

INVAMED'den Akciger Embolisi Tedavisinde Etkili Çözüm

Akciger Embolisi gibi birçok önemli hastaligin tedavisi için INVAMED AR-GE laboratuvarlarinda gelistirilen AngioHAND, hastalarin revaskülarizasyonu daha kolay saglaniyor.

Modern yasam tarzi ve teknolojik gelismeler, insanlari daha az fiziksel aktivite yapmaya ve sagliksiz beslenmeye yönlendirerek etkilemektedir. Bu durum da akciger embolisi gibi birçok önemli hastaligin temel sebebi oldugunu göstermektedir. Genellikle bir kan pihtisinin akciger arterlerine ulasmasi sonucunda meydana gelen, halk arasinda akcigere pihti atmasi olarak ifade edilen Akciger embolisinin tedavisi artik daha kolay. Meydana geldigi durumda, akciger damarlarindaki tikaniklik nedeniyle vücuttaki oksijen seviyesi azaldigindan, bu durum beyin, böbrekler, kalp gibi birçok önemli organin zarar görmesine neden olan Akciger embolisi, tedavi edilmediginde ölümle sonuçlanabilecegi gibi bu durumda derhal tibbi yardim almak son derece önemlidir.

Bu çerçevede INVAMED AR-GE laboratuvarlarinda gelistirilen ve üretim kampüsünde üretilen AngioHAND ile pulmoner emboli ve derin ven trombozu olan hastalarin revaskülarizasyonu, yani kan akisini yeniden saglamak daha kolay bir sekilde saglaniyor. Dünyanin birçok ülkesine ihraç edilen AngioHAND; sürekli aspirasyon saglayan mekanik bir trombektomi kateteri olma özelligine sahip. Esneme özelligindeki nitinol’den üretilmis olmasi sayesinde, esnek kulp lupu kateterden çiktiktan sonra orijinal seklini geri alarak fonksiyonel yapi, erisimi zor kivrimli anatomilerde çok daha iyi gezinir ve farkli çaptaki damarlara çok kolay uyum saglar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile