İşadamlarına internet reklamcılığı semineri verildi

Balıkesir Belediyesi ve Kent Konseyi, ortaklaşa olarak "İnternet Reklamcılığı" semineri düzenledi. ANT Eğitim ve Danışmanlık firmasıyla eğitim program

Balıkesir Belediyesi ve Kent Konseyi, ortaklaşa olarak "İnternet Reklamcılığı" semineri düzenledi. ANT Eğitim ve Danışmanlık firmasıyla eğitim programları çerçevesinde düzenlenen seminere, 60 firma temsilcisi katıldı.

Salih Tozan Kültür Merkezi'ndeki seminerde, Türkiye'deki şirketlerin internet ortamında satışlarını nasıl arttırabileceği, aradıkları bir ürünü hangi şartlarda ve nereden ucuza temin edebileceği, yeni iş fırsatlarını nasıl yakalayabileceği gibi konular ve çözümlerine değinildi. ANT Eğitim Danışmanlık Hizmetleri yetkilisi Erol Orhan'ın verdiği, tam gün süren seminerde Google Adwords hesabı oluşturmak, fiyat teklifi vermek ve kampanya yönetim stratejileri anlatıldı. Özellikle Adwords hesabını etkin bir şekilde yönetmeyi öğretme amacı taşıyan seminerde internet ve online reklamcılık, Adwords hesap işlemleri, fatura işlemleri ve maliyet kontrolu, kampanya yönetimi ve optimizasyonu, Google Adwords rapor merkezi, Google yardımcı araçları, örnek kampanyalar ve başarı hikayeleri gibi konular ele alındı.

Seminerin iş yaşamlarına katkı sağlayacağını belirten katılımcılar, Balıkesir Belediyesi'ne teşekkür etti. Seminer sonunda Belediye Bilgi İşlem Müdürü Ümit Türkoğlu, verdiği bilgiler için Orhan'a teşekkür plaketi takdim etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile