İsmail Hakkı Kaya Ortaokuluna Bilişim Sınıfı

Kepez Belediyesince 24'üncü bilişim sınıfı, İsmail Hakkı Kaya Ortaokuluna kazandırıldı.

Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Teomanpaşa Mahallesi'nde bulunan İsmail Hakkı Kaya Ortaokulu'nun bilişim sınıfı açılış törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak, mahalle muhtarları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bilişim sınıfı açılışında Teomanpaşa Mahallesi'nin geçmişini hatırlatan Tütüncü, ilçede hızlı bir modernleşme sürecinin yaşandığını kaydetti.

Geçmişte Antalya'nın çöplüğü olarak kullanılan, dar sokakları ve çarpık yapılaşmasıyla anılan Teomanpaşa'nın hızla modern şehirleşme yönünde ilerlediğini belirten Başkan Tütüncü, artık mahallenin hizmet binası, sağlık merkezi, etüt merkezi, sosyal yardımlaşma merkezi, yeni açılan caddeleri ve modern binalarıyla hatırlandığını aktardı.

Mahalleye yetmeyen İsmail Hakkı Kaya Ortaokulunun yeni binasını el birliğiyle mahalleye kazandırdıklarını ifade eden Başkan Tütüncü, şimdi de çocukları modern dünyayla tanıştıracak bilişim sınıfını hizmete açtıklarını kaydetti.

Çocuklara en iyi eğitimi vermeye gayret ettiklerini belirten Tütüncü, "Bilişim sınıflarının güzel bir örneğini de buraya yaptık. Ders saati boyunca bu sınıfların açık tutulmasını, bilgisayarların mümkün olduğunca çok kullanılmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile