Isparta'da Araçlar Birbirine Girdi, Ortalik Savas Alanina Döndü Açiklamasi 3 Yarali

Isparta'da Araçlar Birbirine Girdi, Ortalik Savas Alanina Döndü Açiklamasi 3 Yarali

Isparta’nin Yalvaç ilçesinde 3 aracin karistigi trafik kazasinda 3 kisi yaralandi. Hurdaya dönen araçlarin birinde sikisan yarali sahis ise itfaiye ekiplerince kurtarildi.

Kaza, saat 11.20 siralarinda Yalvaç ilçesi Merkez Tabaklar Mahallesi’nde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Turgut Özal Bulvari’nda seyir halinde olan Ibrahim Aksen (35) idaresindeki 06 FL 8978 plakali beyaz Opel Corsa otomobil, park halindeki 42 CCH 29 plakali Skoda Fabia marka araç ve Kasim Yildirim (54) idaresindeki 07 D 4955 plakali Fiat Doblo hafif ticari araç çarpisti. Kaza sonrasi etraftaki 3 araç daha zarar görürken, çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan sürücü Ibrahim Aksen ve araçta yolcu olarak bulunan Ebru Buse Aksen (35) ambulans ile Yalvaç Devlet Hastanesine sevk edildi.

Diger araçta sikisan sürücü Kasim Yildirim ise Yalvaç Belediyesi Itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sikistigi araçtan kurtarilarak yine ambulans ile Yalvaç Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazazedelerin durumlarinin iyi oldugu ögrenilirken polis kazayla ilgili inceleme baslatti.

Öte yandan kaza aniysa bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde bir aracin hizla gelip önündeki araca çarpma ani yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile