Isparta'da Hafif Ticari Araç Ile Minibüs Çarpisti Açiklamasi 2'Si Çocuk 4 Yarali

Isparta'da Hafif Ticari Araç Ile Minibüs Çarpisti Açiklamasi 2'Si Çocuk 4 Yarali

Isparta’nin Yalvaç ilçesinde hafif ticari araç ile minibüsün çarpismasi sonucu meydana gelen kazada 2’si çocuk 4 kisi yaralandi.

Kaza, Isparta Yalvaç Konya Karayolu Kuyucak köyü Asagi aglar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yalvaç istikametinden Çetince köyü istikametine seyir halinde olan Osman D. (64) idaresindeki 32 YP 758 plakali siyah Citroen marka hafif ticari araç ile Yalvaç istikametine dogru seyir halinde olan Osman E. idaresindeki 35 ADB 535 plakali Fiat marka minibüs çapisti. Çarpismanin siddeti ile hafif ticari araç savrularak yan yatti ve araçta yolcu olarak bulunan Müserref D., (66) Hilal D., (30), Berra Nur D. (12) ve Osman Baris D. (7) yaralandi. Kazayi gören çevredeki vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbarin ardindan bölgeye saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. yaralilar olay yerine gelen saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Yalvaç Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Öte yandan, yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi. Araçlar olay yerine gelen çekici yardimiyla bulunduklari yerden kaldirilirken, ekipler tarafindan inceleme baslatildigi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile