Isparta'da Sehit Aileleri Ve Gaziler Için Iftar

Isparta'da Sehit Aileleri Ve Gaziler Için Iftar

Isparta’da sehit aileleri ve gaziler için Isparta Valiligi tarafindan iftar programi düzenlendi. Iftar programi, Kur’an-i Kerim tilavetinin sunulmasi ve dua edilmesiyle basladi.

Programda konusan Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek, “Sehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için çok özeldirler. Güzel yurdumuzun korunmasi için canlarini ortaya koymus aziz sehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz bizlere emanettir. Sizleri devlet olarak sürekli hatirliyor, yanlarinizda yer aliyoruz. Iste bu iftar soframizda da yine sizlerle bulusuyor, bir araya geliyoruz. Onlara olan vefa ve sükran borçlarini ödemek mümkün degil. Ama burada oldugu gibi gururla ifade ediyoruz. Devlet olarak sehit ailelerimiz ve gazilerimizin yaninda hep olduk bundan sonra da insallah olmaya devam edecegiz” dedi.

Iftar programina Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek ile birlikte, Isparta Milletvekilleri Mehmet Ugur Gökgöz, Aylin Cesur, Garnizon Komutani Vekili Albay Selim Gümüscan, Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Vali Yardimcisi Hasan Hüseyin Vural, kamu kurum ve kurulus müdürleri ile çok sayida davetli katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile