Istanbul'da Bayramin Ilk Gününde Yollar Bos Kaldi

Istanbul'da Bayramin Ilk Gününde Yollar Bos Kaldi

Ramazan Bayrami tatili dolayisiyla çok sayida vatandas tatil noktalari ya da memleketlerine gitmeyi tercih ederken megakentte bayramin ilk gününde yollar bos kaldi.



Ramazan Bayrami’nin 9 gün sürecek olan tatilinin basladigi anlardan itibaren çok sayida Istanbullu, tatil beldeleri ve memleketlerine gitmeyi tercih etti. Okullarin ara tatilinin bayram tatiliyle de birlesmesi üzerine vatandaslar, farkli noktalara hareket etti. Sehir disina seyahatlerin ardindan megakentte sikisik trafik görüntülerinin olustugu birçok kavsak ve nokta bos kalirken bazi noktalarda ise araç zaman zaman araç hareketliliginin oldugu görüldü.

IBB Cep trafik verilerine göre ise sabah saatlerinde trafik yogunlugu yüzde 6 oldu. Megakentin bos kalan Cevizlibag, Bakirköy gibi noktalari ise havadan görüntülendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile