Kabak, Menemen Teşkilatıyla Biraraya Geldi

Kabak, Menemen Teşkilatıyla Biraraya Geldi

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran'ın ev sahipliğinde düzenlenen teşkilat dayanışma toplantısına katıldı

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran'ın ev sahipliğinde düzenlenen teşkilat dayanışma toplantısına katıldı. Menemen teşkilatına seslenen Kabak, 16 Mayıstaki 9. Gençlik Şöleni öncesi Menemen Yeni Adliye Binasını açılışını gerçekleştirecek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programı ile ilgili bilgi verdi.
"Sayın Başbakanımızın Menemen'e gelmesi çok büyük bir mutluluk" diyen Kabak, "Adalet Sarayı Menemen için çok büyük bir hizmet. Avukatlık yaparken Menemen'de birçok davalara girdim. Eski Hükümet Konağı'nda sıkış tepiş koridordan geçemezdik. Hukukçu meslektaşlarım zor koşular altında görev yaparlardı. Menemen'de sadece Adliye Sarayı değil, Menemen Devlet Hastanesi AK Parti iktidarında tamamlandı. Bu yeterli görülmedi, kapasitesi iki katına çıkarılarak ek binası da tamamlandı. Toplum Sağlığı Merkezi yapıldı. Hizmetler bitmiyor. Biliyorsunuz Kuzey Çevre yolu Çiğli'de bitiyordu. Ama şimdi otoyolun Menemen'e kadar ulaştırılması bekleniyor. İhalesi yapıldı" dedi.
Anayasa değişikliği süreci ile ilgili sürece de değinen Kabak, "Bu memleketteki insanlarımız devletimizin süregelen antidemokratik uygulamalarının sıkıntılarını çekti. Alevisi de, sünnisi de, Türk'ü de, Kürt'ü de bu sıkıntıları çekti. İşte Demokratik Açılım adıyla başlayan Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi, bu sıkıntıları giderecek gerçekten demokrasiye inananların çabasıdır. Bu millet buna layıktır. Bunu kardeşlik hukukunda gerçekleştirdiğimiz takdirde Türkiye şaha kalkacaktır. Dünyanın en gelişmiş ülkelerine bakacak olursanız, hukukta demokraside özgürlüklerde ileri gitmiş ülkelerdir. Özgürlüklerle, ekonomik zenginlik baş başa gitmektedir. Son 1 aydır milletvekillerimiz gece gündüz demeden yoğun çalışmasıyla, o darbeci izler taşıyan anayasanın 27 maddesi değişti. Artık söz milletimizdedir. Referanduma gidilmesi neticesinde, inanıyoruz ki en az yüzde 60 ve üstüyle bu değişiklik halkın onayından geçecek" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile