Kağıthane'den Erzincan'a Gönül Köprüsü Kuruldu

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın eşi Fatma Kılıç, Erzincan'daki Otlukbeli İlkokulu öğrencilerine giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın eşi Fatma Kılıç, Belediye Kadın Meclisi Başkanı Nuran Sevinç ile Sosyal ve Yardım İşleri Müdürü Sadık Şişman, Erzincan'a gitti.
Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir'i ve AK Parti Erzincan İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Kılıç ve beraberindekiler, daha sonra kente 150 kilometre uzaklıktaki Otlukbeli ilçesine geçti.
AK Parti Erzincan İl Başkanlığı Kadın Kolları üyelerinin de eşlik ettiği Kılıç ve beraberindekiler, Otlukbeli Kaymakamı Hüseyin Tekin ile görüştükten sonra Kaymakam Tekin'in eşi Merve Tekin ile Otlukbeli Halk Eğitim Merkezi'ne geldi.
Buradaki sergiyi gezen ve kursiyerlere makrame malzemesi yardımında bulunan Kılıç, Otlukbeli İlkokulu'nu da ziyaret ederek öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı yaptı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Fatma Kılıç, bahar aylarında ilçeyi ziyaret ettiklerinde bazı öğrencilerin ihtiyaçlarının olduğunu tespit ettiklerini belirtti.

Kaymakam Tekin'in eşi Merve Tekin'in kendilerinden talepte bulunması üzerine yardım etmeye karar verdiklerini belirten Kılıç, şunları kaydetti:
"İstanbul'da bu tür çalışmaları yıl içerisinde yapıyorduk. Buradaki çocukları da sevindirelim dedik. Ayakkabısından montuna kadar çocuklarımızın kıyafetlerini getirdik. Yorulmuştuk ama onların gözlerindeki pırıltılar, tüm yorgunluğumuzu aldı. Bizleri çalıştıran onların gözlerindeki ışıltılar. Halk eğitim merkezindeki bayanların da kurslarda kullanabileceği, kumaşlar ve makrame malzemesi getirdik."
Okuldaki yardım programının ardından kültür merkezi ve ev ziyaretlerinde bulunan Kılıç ve beraberindekiler, daha sonra ilçeden ayrıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile