Kahramanlarımla aynı sahnedeyim

Dünyaca ünlü rock grubu Scorpions'un yarın akşam saat 22.00'de Maçka Küçükçiftlik Parkı'nda gerçekleşecek 'ved...

Dünyaca ünlü rock grubu Scorpions'un yarın akşam saat 22.00'de Maçka Küçükçiftlik Parkı'nda gerçekleşecek 'veda turnesi' konseri öncesinde sahne alacak isim belli oldu. Rock'çı Aydilge, konser öncesi yaşadıklarını şöyle anlattı...

TEKNİĞİM ETKİLEMİŞTİR
Konser organizasyonunu yapan Unilife yetkilileri, konser öncesi, içinde benim de yer aldığım çeşitli Türk sanatçıların internet sitelerini Scorpions'ın tur menajerine yollamışlar. Aslında yaptığım müziğin çok sert bir tarzı yok. Eğer Scorpions kendine daha yakın sound'lu bir grubu tercih etse beni şaşırtmazdı. Ama onların benim müziğimi tercih etmeleri çok onur verdi. Sanırım vokal tekniğim, Doğu nameleriyle Batı'nın rock alt yapısını harmanlayan müziğim hoşlarına gitti.
Sahnemdeki her şey özel olacak. Kıyafetinden dekoruna, şarkı seçiminden makyaja kadar her şey benim oyun alanımda özel olmalı. Çünkü ben, yaptığım işi ve beni sevenleri önemsiyorum.
Grup üyeleriyle tanışmayı çok istiyorum ve tabii ki heyecanlıyım. Çocukların Süpermen, Batman gibi kahramanları olur ya, benim kahramanlarım da onlardı. Scorpions'la aynı sahnede yer almak muhteşem olacak. Hem kendi şarkılarımı hem de cover parçaları seslendireceğim.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile