Kahyaoğlu’ndan Aldırmaz’a Ziyaret

Kahyaoğlu’ndan Aldırmaz’a Ziyaret

Türkiye Muhtarlar Birliği Federasyonu Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

Muhtarlar Birliği Adana Şube Başkanı Soner Şimşir, Muhtarlar Birliği Seyhan İlçe Başkanı Adem Çetin ve mahalle muhtarları ile birlikte Zihni Aldırmaz’ı ziyaret eden Bekir Kahyaoğlu, “Sayın Başkan hizmeti muhtarlarla birlikte yapıyor. Sayın Başkanın muhtarlarımıza yakın ilgisi ve büyük desteği var. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik olursa hizmet de olur. Halk, muhtarlar ve belediye başkanının birlikteliği böyle güzel bir tabloyu ortaya çıkarıyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Adanalı muhtarların fedakarca çalıştığını vurguladı. “Muhtarlar bizim yol arkadaşlarımız” ifadesini kullanan Zihni Aldırmaz, “Muhtarlarımızın ellerinde fazla imkan yok ama mahallelerde, köylerde önemli hizmetler veriyorlar. Muhtarlarımız gençlerimizi de kendi başlarına bırakmıyor ve onların spor yapmasına öncülük ediyorlar. Kadınlarımızın da daha aktif olması için öncülük yapacaklarına inanıyorum. Altın Koza etkinliklerinde de Anadolu’nun her köşesinde bizim yanımızda oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Birlik beraberlik içinde her türlü sorunu çözmeye çalıştıklarını anlatan Zihni Aldırmaz, her mahalleye içinde kütüphanesi ve interneti olan muhtar evi yapmayı düşündüklerini de açıkladı.

Türkiye Muhtarlar Birliği Federasyonu Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu ziyarette Zihni Aldırmaz’a tüm muhtarlar adına çiçek verdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile