Karabük'te MHP'nin 'Adim Adim 2023, Il Il Anadolu' Programi Düzenlendi

MHP Istanbul Milletvekili Hayati Arkaz: 'Karsida bir zillet ittifaki var. HDP, oranin basidir. Orayi HDP organize ediyor maalesef' MHP Düzce Milletvekili Ümit Yilmaz: 'Bize burada diz çöktürmek ve yildirmak isteyen emperyalist güçler, bu sefer ekonomik saldirilarini baslattilar. Onlarla da kararlilikla mücadele ediyoruz'

MHP milletvekillerinden olusan heyet, "Adim Adim 2023, Il Il Anadolu" programi kapsaminda Karabük'te sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve partililerle bir araya geldi.

Kentteki restoranda düzenlenen programda konusan MHP Istanbul Milletvekili Hayati Arkaz, Cumhur Ittifaki'nin milletin kendisi oldugunu söyledi.

Cumhur Ittifaki'yla terör ve teröristlerin doguda kazdiklari hendeklere gömüldügünü, gömülmeye de devam ettigini belirten Arkaz, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti, büyük bir devlettir, kafa tutulmaz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Her seyi affederim ama devlete karsi geleni affetmem.' diyor. Devlete karsi gelenin kafasi kirilir. Yurt içinden teröristler temizlenmistir. PKK terör örgütü bitti, FETÖ de bitti, biliyorsunuz. Yurt disinda Kuzey Irak'ta, Kuzey Suriye'de bugün 40 kilometre içeride Türk askeri var." diye konustu.

- "HDP'nin Meclisten gitmesi lazim"

Millet Ittifaki'na yönelik elestirilerde bulunan Arkaz, sözlerini söyle sürdürdü:

"Karsida bir zillet ittifaki var. HDP, oranin basidir. Orayi HDP organize ediyor maalesef. HDP, hain bir örgütün siyasi kanadidir. HDP'deki o milletvekillerinin, PKK'nin militanlarindan ve Kandil'deki o hain militanlardan hiçbir farki yoktur, hepsi aynidir çünkü onlar Kandil'in listesidir. HDP'nin ilçe, il baskanlari, meclis üyeleri ve milletvekilleri kesinlikle Kandil'in listesiyle seçilir. Nettir bu. Bunlar hain örgütün siyasi kanadi. Dünyanin hiçbir demokratik ülkesinde devletini yikmak isteyen, milletini bölmek isteyen, askerini, polisini sirtindan vurarak sehit eden bir terör örgütünün uzantisini Mecliste barindirmazlar. Onlar oradan gidecek. Genel Baskanimiz uzun süredir söylüyor, 'HDP kapatilsin' diye. Bunlar devletten maas aliyor, devletin verdigi çakarli araçlarla teröristleri tasiyorlar. Her türlü vatan hainligini yapiyorlar. Onlarin oradan gitmesi lazim."

Arkaz, "Selahattin Demirtas diye bir hain var, bunlarin es baskani. Es baskanlar, Apo'nun adamlaridir ve onun kadar haindirler. Çikti, Kobani olaylarinda yandaslarini sokaga çagirdi. 53 ölü var. Sokaga indiler, caddeleri kestiler, binlerce arabayi yaktilar, binlerce is yeri ve evi tahrip ettiler. Bir iç savas provasi yapildi. O hain su an hapiste. Bazi muhalif, muhalefetin milletvekilleri ikide bir çikip 'Efendim, o insan niye içeride tutuluyor? Çiksin' diyor. Bizde bir atasözü vardir: 'Haine kim merhamet ediyorsa vatana ve millete ihanet etmis olur.' En az onun kadar hainlerdir." ifadelerini kullandi.

- "Teröristlerle kararlilikla mücadele ediyoruz"

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yilmaz da Türkiye'deki terörist sayisinin 100'lü rakamlara kadar düstügüne dikkati çekerek, "Allah'in izniyle bunlarin hepsini bu topraklardan söküp atacagiz ve terörün basini ezecegiz. Sadece kendi topraklarimizdan degil, emperyalist güçlerin desteklemis oldugu sinir ötesindeki teröristlerle de mücadelemiz devam ediyor ve etmeye de devam edecek." dedi.

Hükümetin hem Türkiye'de hem de komsu ülkelerde emperyalist güçlerin binlerce tir silah verdigi terör örgütlerini temizlemek için baslattigi mücadelenin kararlilikla yürütüldügünü vurgulayan Yilmaz, "Biz de bunu sonuna kadar desteklemeye devam edecegiz. Sadece silahli terör örgütleriyle olmuyor, terörün çok boyutu var. Bize burada diz çöktürmek ve yildirmak isteyen emperyalist güçler, bu sefer ekonomik saldirilarini baslattilar, onlarla da kararlilikla mücadele ediyoruz." seklinde konustu.

MHP Karabük Il Baskani Adem Kar da kentte yaptiklari çalismalari anlatti.

Milletvekilleri, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri Murat Kotra ve Afsin Birben, MHP'li belediye baskanlari ve partililer, daha sonra kent merkezi ve Safranbolu ilçesinde esnaf ziyareti yapti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile